......................................

Bijna 20 Jaar Kennis en Groei met NLP

Op 4 oktober 2004 begon mijn avontuur met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Het was een beslissend moment dat mijn leven en loopbaan een nieuwe richting gaf. 

Met oprechte passie en toewijding begon ik aan mijn Practitioner NLP-opleiding, gevolgd door mijn Master Practitioner NLP in 2005. Deze kennis bleek niet alleen waardevol, maar vormde ook de kern van mijn professionele reis.

Mijn carrière nam verschillende wendingen, maar één constante was de toepassing van NLP. Of het nu bij de bank was, waar ik mijn expertise inzette om anderen te begeleiden, of bij het oprichten van mijn eigen training/coachingbedrijf, NLP bleef mijn betrouwbare bron van kennis.

Nu, bijna twintig jaar later, sta ik stil bij dit jubileum en realiseer ik me de diepgaande impact die NLP op mijn leven heeft gehad. 

Het heeft niet alleen mijn professionele vaardigheden verrijkt, maar ook mijn persoonlijke groei gestimuleerd.

Een hoogtepunt van deze reis is het voorrecht geweest om elf columns te mogen schrijven voor het gerenommeerde tijdschrift Inzicht. 

Ik ben NVNLP innig dankbaar voor de kans om mijn inzichten en ervaringen te delen via deze columns. Het is een waar genoegen geweest om mijn bijdrage te leveren aan dit gewaardeerde platform.

Terwijl ik terugblik op de afgelopen twee decennia, voel ik een diepe dankbaarheid voor de mogelijkheden die NLP mij heeft geboden. 

Het is mijn wens om deze reis voort te zetten en nog vele jaren te kunnen bijdragen aan het veld van NLP en de gemeenschap die het ondersteunt.

Met opwinding kijk ik uit naar de toekomst, vol vertrouwen in de kracht van NLP om blijvende verandering en groei te bevorderen. Moge dit jubileum slechts het begin zijn van nog vele vruchtbare jaren van ontdekking en ontwikkeling.

Warme groet,

Verginia Spier

Founder CEO me-time-verginiaspier.com | Eigenaar CoCoJoyousness | Blogger Joyousness me-time | Auteur Me-Time boek. |

info@me-time-verginiaspier.com

me-time-verginiaspier.com

Heeft u een vraag?