......................................

Verginia over mij

Verginia Spier

Mijn naam is Verginia Spier. Ik ben een vrolijke vrouw in de bloei van mijn leven en heb de meeste dagen van het jaar een glimlach op mijn gezicht geprent staan. De afgelopen decennia heb ik een succesvolle corporate carrière verwezenlijkt bij de grootste en bekendste banken van Nederland.

Contact

Wie ben ik

Blijf in jezelf investeren

We werken samen naar je gewenste situatie.

Ik daag je uit je comfort zone om jezelf opnieuw te leren kennen.

Je leert je sterke- zwakke punten kennen. 

Mijn naam is Verginia Spier. Ik ben een vrolijke vrouw in de bloei van mijn leven en heb de meeste dagen van het jaar een glimlach op mijn gezicht geprent staan. De afgelopen decennia heb ik een succesvolle corporate carrière verwezenlijkt bij de grootste en bekendste banken van Nederland. Het leukste aan mijn carrière tot nu toe, hoe tegenstrijdig het wellicht ook mag klinken, is het contact met de mensen en personen achter de zakelijke accounts. Dit is achteraf gezien, onbewust mijn drijfveer geweest om naast mijn zakelijke werkzaamheden mezelf volledig te verdiepen in het prachtige vakgebied van coaching en counseling.

Van nature ben ik een persoon die anderen graag helpt. Van kleins af aan al zit het in mijn aard om anderen te helpen hun doelen te bereiken of om mogelijke obstakels te overwinnen. Hier word ik zelf eerlijk gezegd ook het gelukkigste van. Ik ben gefascineerd door de persoonlijke verhalen die mensen met zich mee dragen en het motiveert mij om personen te helpen. Zodat zij in hun eigen kracht kunnen bloeien tot de persoon die zij willen zijn.

Soms heb je hulp nodig

Dankzij mijn empathisch vermogen weet ik als geen ander hoe het is voor vrouwen om zichzelf op een ‘tweede plek’ te plaatsen. Vaak vanuit de beste intenties om haar gezin, partner of anderen personen die zij liefhebben een betere koers in het leven te laten varen. Dit vind ik een mooie en uiterst nobele gedachte maar uiteindelijk sta ik ervoor dat jijzelf de belangrijkste persoon in jouw leven bent. Het is belangrijk om op het juiste moment aan jezelf te denken en ervoor te zorgen dat ook jouw dromen werkelijkheid worden.

 

In 2020 schreef ik het boek ‘Me time’ waarin ik dit gevoelige maar essentiële onderwerp van het leven bespreekbaar maak. Nu, nadat ik zelf ook datgene ben gaan doen wat mij als persoon het gelukkigste maakt, bied ik via persoonlijke trainingen en begeleiding alle tools aan die jij nodig hebt om te bloeien tot de vrouw die jij jaren geleden voor je zag. Het geeft niets, ik begrijp dat jij jouw eigen wensen even op zij gezet hebt en dat is juist mooi aan je. Maar als voor jou het moment is aangekomen om aan jezelf te werken en jouw potentie te realiseren ben ik hier.

 

Door naar jouw verhaal te luisteren, te ervaren hoe jij bent en met je mee te voelen, leer ik de echte jij kennen. Het stelt mij in staat om jouw potenties beter kennen om jou vervolgens de meest efficiënte training aan te bieden. Samen zorgen we ervoor dat jouw zelfvertrouwen weer bloeit als nooit tevoren. Zodat jij de stappen kunt zetten in jouw leven waar jij het gelukkigste van wordt.

 

Zie jij kansen op de arbeidsmarkt waar je vol voor wil gaan. Heb je hulp of een klankbord nodig bij belangrijke keuzes die te maken zijn in jouw leven of wil je weer genieten van het leven zoals je dat vroeger deed? Onthoud dan dat ik maar een klik van je verwijderd ben en je met alle liefde en plezier help te bloeien tot de vrouw waar je trots op bent.

Accreditaties

Hier onder staan de opleidingen waar ik trots op ben.

2004-2006 Bij BGL & Partners BV  in Hoofddorp  

2010-2011  Bij BGL & Partners BV 

2011-2012  Bij Van kempen Impuls Amersfoort

2014-2018 Strengthscope coach, teams, leader. Bij  Light up your talent Amstelveen

2023 Bij New Heroes Academy

2022-2023 Schouten & Nelissen University of Applied Sciences is nu SUAS

Lidmaatschap

Partners

Strengthscope

Heeft u een vraag?