......................................

Verginia over mij

Verginia Spier

Mijn naam is Verginia Spier. Ik ben een vrolijke vrouw in de bloei van mijn leven en heb de meeste dagen van het jaar een glimlach op mijn gezicht geprent staan. De afgelopen decennia heb ik een succesvolle corporate carrière verwezenlijkt bij de grootste en bekendste banken van Nederland.

Contact

Wie ben ik

Blijf in jezelf investeren

We werken samen naar je gewenste situatie.

Ik daag je uit je comfort zone om jezelf opnieuw te leren kennen.

Je leert je sterke- zwakke punten kennen. 

Professioneel en integer gaan we samenwerken.

Mijn naam is Verginia Spier. Ik ben een vrolijke vrouw in de bloei van mijn leven en heb de meeste dagen van het jaar een glimlach op mijn gezicht geprent staan. De afgelopen decennia heb ik een succesvolle corporate carrière verwezenlijkt bij de grootste en bekendste banken van Nederland. Het leukste aan mijn carrière tot nu toe, hoe tegenstrijdig het wellicht ook mag klinken, is het contact met de mensen en personen achter de zakelijke accounts. Dit is achteraf gezien, onbewust mijn drijfveer geweest om naast mijn zakelijke werkzaamheden mezelf volledig te verdiepen in het prachtige vakgebied van coaching en counseling.

Van nature ben ik een persoon die anderen graag helpt. Van kleins af aan al zit het in mijn aard om anderen te helpen hun doelen te bereiken of om mogelijke obstakels te overwinnen. Hier word ik zelf eerlijk gezegd ook het gelukkigste van. Ik ben gefascineerd door de persoonlijke verhalen die mensen met zich mee dragen en het motiveert mij om personen te helpen. Zodat zij in hun eigen kracht kunnen bloeien tot de persoon die zij willen zijn.

Accreditaties

Hier onder staan de opleidingen waar ik trots op ben.

2004-2006 Bij BGL & Partners BV  in Hoofddorp  

2010-2011  Bij BGL & Partners BV 

2011-2012  Bij Van kempen Impuls Amersfoort

2014-2018 Strengthscope coach, teams, leader. Bij  Light up your talent Amstelveen

2023 Bij New Heroes Academy

2022-2023 Schouten & Nelissen University of Applied Sciences is nu SUAS

Lidmaatschap

Partners

Strengthscope

Heeft u een vraag?