......................................

Een fysieke verkenning van Me-Time temidden van Natuur.

Stel je voor: een kinesthetische reis door me-time, waarbij elke beweging en aanraking een verhaal vertelt van rust en innerlijke harmonie. Deze ervaring omarmt de zintuiglijke aspecten van aanraking en fysieke sensaties die me-time tot leven brengen.

Je bevindt je in een weelderige tuin, omringd door een overvloed aan bloemen en groen. Het zachte gras streelt je blote voeten terwijl je langzaam over het pad loopt. De textuur van de aarde onder je voeten brengt een gevoel van verbinding met de natuur tot stand, een verkwikkende sensatie die je opneemt in het moment.

Een lichte bries streelt zachtjes je huid, waarbij het gevoel van vrijheid en sereniteit wordt versterkt. De zachte aanraking van de wind voert je mee naar een staat van rust en ontspanning, alsof elke bries je omhelst met een vleugje kalmte.

Je strekt je hand uit naar de bloemen en voelt hun fluweelzachte blaadjes tussen je vingers glijden. De delicate aanraking van de bloemblaadjes roept een gevoel van tederheid op, een connectie met de natuur die verder gaat dan woorden kunnen beschrijven.

Een houten bank nodigt uit tot rust. Als je gaat zitten, omhult het gladde hout je lichaam met een geruststellende stevigheid. De steun van de bank voelt als een warme omhelzing, waardoor je je geborgen voelt te midden van de natuurpracht om je heen.

Terwijl je je armen op de leuning van de bank laat rusten, voel je de ruwe textuur van het hout onder je handpalmen. Deze ruwheid vertelt het verhaal van duurzaamheid en authenticiteit, een herinnering aan de kracht van eenvoud in de natuur.

De kinesthetische ervaring van me-time omvat elke beweging, elke aanraking en elke sensatie die je fysiek en emotioneel raakt. 

Het is een dans tussen de zintuigen en de omgeving, waarbij elke beweging en aanraking een unieke en onvergetelijke verbinding met de wereld om je heen creëert.

Ik hoor je in mijn hoofd zeggen waarom schrijf je dit? Het is voor mij belangrijk te weten dat jij weet in je relatie, vriendschap, collega’s herkent, dat iedereen een voorkeur heeft hoe hij of zij zich uit. Ik bedoel echt in zijn ‘zijn’! Herken je jezelf in deze blog? 

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart” Hellen Keller

Heeft u een vraag?