......................................

Stel je voor: een rustige avond in een serene omgeving, omringd door de kalmerende geluiden van de natuur. Het is een moment gewijd aan me-time, waar geluiden een symfonie van rust creëren die de zintuigen betovert.

Een zachte bries streelt de bladeren van de bomen, en hun zachte geritsel vult de lucht met een rustgevend achtergrondgeluid. 

De bomen fluisteren verhalen van eeuwenoude wijsheid terwijl ze dansen op het ritme van de wind.

Ergens in de verte tjilpen vogels in harmonie. 

Hun liedjes vormen een natuurlijk orkest, waarin elke toon een vleugje vreugde en vrijheid met zich meebrengt. De melodieën weven zich door de lucht, waardoor een betoverend geluidslandschap ontstaat dat de ziel voedt.

Een beekje kabbelt zachtjes terwijl het water rustig zijn weg zoekt over de keien. Het kalme geluid van stromend water werkt als een hypnotiserend refrein, dat de geest tot rust brengt en elke gedachte meevoert op zijn rustige golven.

 

Learn to listen. Opportunity sometimes knocks very softly.” Anonymous

Af en toe fladdert een vlinder voorbij, zijn vleugels veroorzaken een zacht gefladder dat als een speelse melodie klinkt. Het geluid is delicaat en toch levendig, een herinnering aan de vreugde van vrijheid en lichtheid.

Plotseling hoor je een verre roep van een uil, een diepe en mysterieuze roep die de nachtelijke stilte doorbreekt. Het geluid draagt een gevoel van mysterie met zich mee, alsof het deel uitmaakt van een verborgen verhaal dat de natuur bewaart.

Deze auditieve ervaring tijdens me-time brengt een gevoel van diepe verbinding met de natuur. Elk geluid draagt een boodschap, een emotie, en een verhaal dat de ziel streelt en tot reflectie aanzet.

Het is een symfonie van geluiden die niet alleen gehoord worden, maar ook gevoeld, ervaren en gekoesterd worden als een kostbare schat in de wereld van rust en zelfreflectie

Probeer het een keer te luisteren naar wat de ander vertelt! Echt luisteren. 

warme groet,

Verginia Spier 

PS. In het loopbaan programma leer je de zakelijke kijk om in contact te blijven met de ander. 

Heeft u een vraag?