......................................

Indulge in me-time.

Werk

In het dagelijks leven hebben we een rol die we allemaal uitvoeren. Voorbeeld moeder, manager, medewerker, ondernemer, directeur, vrouw van, oma,  dochter.  Op het werk is het soms zoeken naar de balans. Je bent ook maar een mens, soms zijn de verwachtingen en verplichtingen hoog, ook de druk voor presteren en  resultaat behalen. Voor een ander is het een kick en uitdaging. Vooral in deze tijden, waarin je bij elk bedrijf hoort dat ze bezig zijn met reorganisaties. Hoe ga  je daar dan mee om? Je balans is zoek? Het is natuurlijk mooier, wanneer je happy en op de juiste plaats werkt en in de juiste functie werkt.

Het is erg moeilijk in deze periode je voor te stellen, dat sommigen mensen de emotioneel impact van een ontslag slecht ervaren. Altijd gewerkt en nu van alles regelen:  UWV regelen, solliciteren, cv opstellen, gesprekken houden, de spanning is om te snijden en om gillend weg te rennen. De aansluiting met familie en vrienden zijn niet meer hetzelfde, omdat je geen werk hebt. Je leven veranderd.

Hoe kun je op je werk of zonder werk toch me-time vinden?

Waar en hoe kun je me-time nemen?

 

Privé 

Je kinderen hebben je nodig. Je ouders hebben je nodig. Je man of vrouw heeft je nodig. Soms loopt niet alles in een gezin op rolletjes. Wanneer je alleen bent en op zoek naar de liefde maak je afspraken met vrienden of focus op te veel sporten. Je wordt geleefd door iedereen. In een gezin is er altijd wel iets met de scholen van de kinderen of de aandacht verdeling met meer kinderen. Vakanties regelen de oppas enz. Je ouders zijn wat ouder  geworden en redden het niet alleen, dus natuurlijk help je ze met alles regelen. Zij hebben voor jouw gezorgd nu is het andersom. Er is in een mensenleven veel te doen en te regelen op privé gebied

Hoe kun je privé me-time vinden?

Waar kun je me-time nemen?

Ik doe aan me-time! (Indulge In Me-Time)

Bied je de mogelijkheid om me-time toe te passen in je dagelijks leven. Door de opdrachten te beantwoorden krijg je inzichten om meer tijd voor jezelf te nemen. 

Start:1 september, 6 oktober,  3 november  2023. Ga naar programma.

Heeft u een vraag?