......................................

Hierbij mijn nieuwe column geschreven in het blad ‘Inzicht’ van NVNLP (Nederlandse Vereniging Neuro Linguïstisch Programmeren. Dit keer was het thema ‘harmonie’ 

Wat is NLP?

NLP ofwel Neuro-Linguïstisch Programmeren is een verzameling van krachtige technieken, warme je niet alleen de kwaliteit van je communicatie aanzienlijk verbetert, maar ook je gedragsrepertoire verruimt. Bron BGL

2004 heb ik de opleiding gevolgd bij BGL in Hoofddorp NLP practitioner

2005 NLP Master Practitioner ook bij BGL

Wat heeft het mij opgeleverd? 

Mooie carrière binnen de bank in communicatie en verbinding met hoger management en medewerkers. Uitdagend hoe ik daarin mezelf kon ontwikkelen  relaties privé en zakelijk. In alles wat ik doe in mijn werk met coachen of counselen is er altijd iets aanwezig om iemand te helpen naar een hoger niveau. Ik denk en reageer in mogelijkheden samen met jou. 

Hieronder kun je mijn column lezen zomer 2023 NVNLP 

Gebruik jij NLP in je werk? Hoe? Ik ben benieuwd. 

Heeft u een vraag?