......................................

Om te herstellen van stress en tegenslag in je privé- en werkleven

Vorig jaar had ik een column geschreven over veerkracht voor de NVNLP= Nederlandse Vereniging Neurologisch Linguïstisch Programmeren. Kort samengevat schreef ik over een tegenslag die me geraakt had en waar ik een aantal weken op onderzoek was naar mezelf. Soms sta je op een kruispunt welke weg kies je?

Wat en hoe pak je jezelf weer op. Ik kan je uit ervaring vertellen dat is niet makkelijk en dat heeft ook wel een tijdje geduurd. Om te herstellen van stress en tegenslag in mijn privé- werkleven, hoe doe jij dat? Ik heb met empathie een programma geschreven waarin je je eigen stappen kunt maken ik begeleid je daarin. Het is niet makkelijk geloof me, om hulp te vragen is de eerste stap.  

Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Moed begint met jezelf tonen zoals je bent. Brené Brown 

Ik ben het met haar eens, deze quote gaat precies over veerkracht. Jezelf terug vinden en de moed hebben hulp te vragen. 

warme groet 

Verginia Spier 

Ps Ik doe aan me-time kan je activeren om meer tijd voor jezelf te nemen. Start anders hiermee!

Heeft u een vraag?